BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU VÜCUTTA EKSİLEN MİNERALLERİ TAKVİYE EDİYOR

Yaz sıcakları etkisini iyiden iyiye göstermeye başladı. Sıcak havalarda vücudun ihtiyaç duyduğu sıvı ihtiyacını doğru bir şekilde karşılamak hayati önem taşıyor. Özellikle terleme ile birlikte kaybedilen elektrolitlerin dengelenmesi ve mineral ihtiyacının karşılanması için en sağlıklı içeceklerin başında doğal maden suyu geliyor.

 

Litresinde en az 1000 mg mineral ihtiva eden doğal maden suları, içme suyundan ve diğer içeceklerden bu özelliği ile ayrılmaktadır. Doğal maden suyu yer kabuğunun çeşitli derinliklerinde değişik kayaç ve toprak tabakalarına 60 yıla yayılan bir süre boyunca maruz kalmaktadır. Yeryüzüne çıkana kadar geçirdiği bu yolculuğun farklılığından dolayı her maden suyu da aynı değildir.


Yaz aylarında ferahlamak için sağlıklı bir içecek arayanların ilk tercihi Beypazarı Doğal Maden Suyu, litresinde başta kalsiyum, magnezyum, potasyum, bikarbonat, sodyum ve silikat olmak üzere 3323,27 mg mineral barındırmaktadır. Sıcak yaz günlerinde terleme ile birlikte vücut bu mineralleri kaybetmektedir. Özellikle sodyum-potasyum dengesinin bozulması ile baş dönmesi, düşük tansiyon, halsizlik, baş ağrısı, yorgunluk gibi etkiler hissedilmeye başlar. Doğal maden suyu tüketmek eksilen bu minerallerin hızlı ve en sağlıklı şekilde yerine konmasında tercih edilebilecek en kolay seçimdir. Doğal maden suyu, içeriğindeki zengin mineral değerleri ile vücudumuzun zinde kalmasına ve gün içinde kaybettiğiniz su kaybını en aza indirerek kendimizi daha dinç hissetmenize yardımcı olur. 


Yazın Neşesine Meyve Aromalı Beypazarı Maden Suları Renk Katıyor...
Beypazarı Doğal Maden Suyu'nun ürün portföyünde yer alan meyve aromalı maden suları özellikle çocuklar ve gençler tarafından severek tercih ediliyor. Maden suyu sektöründe bu kategorinin yüksek bir büyüme potansiyeli olduğunu belirten Beypazarı Doğal Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi ERCAN, “Meyve aromalı maden sularımız %100 doğal maden suyundan üretilmektedir. Doğal meyve aromaları ve pancar şekeriyle tatlandırılarak aynı hijyenik koşullarda şişelenmektedir. Yapay aroma ve tatlandırıcılar kullanmıyoruz. Doğal meyve aromalı maden sularımızı limon, nar, vişne, mandalina, elma, çilek, karpuz-çilek, mango-ananas, karadut-frenk üzümü, C+ vitaminli limon ve fesleğen-limon aromalı çeşitleriyle tüketicimize sunmaktayız. Sade ve meyve aromalı maden suyu çeşitlerimizin yanında Beypazarı gazozumuz ile de tüketicilerimize farklı bir lezzet sunuyoruz” dedi.


Sektörün en çok tercih edilen markası olma özelliğini taşıyan Beypazarı Doğal Maden Suyu, tek başına maden suyu talebinin dörtte birini karşılamaktadır. Tüketicilerin markaya göstermiş oldukları ilgiden dolayı gurur duyduklarını belirten Niyazi ERCAN, “Tüketicilerimizden çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Sağlıklı bir içecek olan maden suyunu başta ülkemiz olmak üzere dünyanın her yerine ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi. Birçok tüketici tarafından beğeni ile tercih edilen Beypazarı Doğal Maden Suyu kazandığı ödüllerle de adından söz ettiriyor. Beypazarı Doğal Maden Suyu en son Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (ITQ) tarafından mükemmel tat ve kalitedeki yiyecek ve içeceklere verilen Üstün Lezzet Ödülü’ne (Superior Taste Award) layık görüldü.