BEYPAZARI FESLEĞEN&LİMON AROMALI MADEN SUYU RAFLARDA

Maden suyu sektörünün önde gelen içecek markası Beypazarı Maden Suyu, tüketicisini farklı lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor. Beypazarı, en yeni ürünü Fesleğen&Limon Aromalı Maden Suyu'nu pazara sundu. Fesleğenin ferahlatıcı etkisini limon ile birleştiren Beypazarı, sektörde yenilikçi yönünü yine ortaya koydu.


Doğal maden suyu keyfini meyve lezzetiyle birlikte yaşamak isteyenlerin tercihi olan meyve aromalı maden suları, diğer gazlı ürünlere de sağlıklı bir alternatif oluşturuyor.


Beypazarı Maden Suyu ailesine yeni katılan Fesleğen&Limon hem düşük kalorili hem de serinletici özelliği ile farklı bir içecek arayışında olanlara değişik bir alternatif sunuyor. 


Meyve aromalı maden sularının diğer gazlı içecekler karşısında yükselen bir trende sahip olduğunu belirten Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan, “AR-GE faaliyetlerimiz aralıksız olarak devam etmektedir. Tüketicimize yeni lezzetler sunmak için değişik tatları maden suyumuz ile birlikte deniyoruz. Özellikle gençler ve çocuklar arasında meyve aromalı maden suları artan bir taleple tercih ediliyor. Bu sene sıcak günlerde sağlıklı ferahlatıcı bir içecekle tüketicimizin karşısına çıkmak istedik. Fesleğen&Limon Aromalı Maden Suyumuz çıktığı ilk günden itibaren çok sevildi. Biz de bu lezzeti maden suyu pazarında ilk defa kullanan firma olarak gurur duyduk” dedi.

 

Doğal aromalar ve %100 pancar şekeri kullanılarak şişelenen Beypazarı Maden Suyu meyve aromalı ürünler kategorisinde; limon, vişne, mandalina, elma, çilek, nar, C+ limon, karpuz-çilek, mango-ananas, karadut-frenk üzümü aromalı çeşitleriyle de yer alıyor.