BEYPAZARI MADEN SUYU 60. YILINI KUTLUYOR

“Önce Sağlık” sloganı ile 1957 yılında Merhum Hacı Cemil Ercan tarafından kurulan Beypazarı Maden Suyu, bugün saatte 300 bin şişe üretim kapasitesine sahip ve 3 milyar şişelik pazarın 1 milyarlık kısmını elinde bulunduran bir maden suyu devi. 65 bin metrekarelik alan içerisinde Türkiye’nin en büyük maden suyu fabrikası olan Beypazarı Maden Suyu, kaliteden ve sağlıktan asla ödün vermeden 60 yıldır olduğu gibi Türk halkına her zaman en doğal ve en sağlıklı maden suyunu içirmeyi hedefliyor.

 

 

Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan 60. yılları ile ilgili yaptığı açıklamada; “Beypazarı Maden Suyu olarak biz 60 yıldır Türk halkının, doğanın bir nimeti olan maden suyunu en doğal haliyle tüketmesi için çalıştık. Ne mutlu bize ki kalitemiz ve doğallığımız Türk halkı tarafından anlaşıldı ve takdirle karşılandı, onların bu desteği sayesinde Beypazarı Maden Suyu, 30 şirketlik pazar içerisinde tek başına tüketimin üçte birini karşılıyor” dedi. 
”Günde en az 2 şişe” sloganıyla yürüdüğümüz yolda önceliğimiz her zaman Türk insanı diyen Niyazi Ercan, “Milletimizin bu kaynaklardan faydalanması ve maden suyu tüketmenin önemini kavraması önceliğimiz. Bu nedenle çalışmalarımızda özellikle yurt içine ağırlık veriyoruz, Beypazarı Maden Suyu kalitesine yurt dışından da büyük talep var. Kıbrıs, Suudi Arabistan, Fransa, Katar, Kuveyt, Almanya, Avusturya gibi ülkeler başta olmak üzere 20 ülkeye sağlık ihraç ediyoruz. Zaten aldığımız ödüller doğrultusunda da Beypazarı Maden Suyu’nun kalitesi tüm dünyaca kabul edildi. 4 kez aldığımız Dünya Kalite Ödülü, 2016 Avrupa Kalite Ödülü maden suyumuzun kalitesinin dünya nezdinde tekrar tekrar kanıtladı. Hayatta değişen, doğallığını kaybeden ve özlenen tatlar var. Biz, yarım asrı aşkın süredir sağlık dolu bir lezzeti şişeliyoruz” diye konuştu.


"Önce Sağlık" ilkesinin başarılarının en büyük nedeni olduğunu belirten Ercan, “Maden suyunun sayısız faydasının olduğu tıp dünyasınca kabul ediliyor. Biz de kaynağından evlere ulaşana kadar bu doğallığın bozulmaması için gece gündüz çalışıyoruz. Zararlı ışınlardan korumak için yeşil renkte üstün teknolojiyle ürettiğimiz cam şişelerimizle, doğal maden suyumuzu tüm saflığıyla koruma altına alıyoruz. Üretimin ilk aşamasından son noktasına kadar, alanında uzman mühendislerimizle tüm laboratuvar testlerine gerekli önemi veriyor kalite ve hijyenden taviz vermeden ISO 22000:2005, ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 VE OHSAS 18001:2007 kalite belgeleri güvencesi ile çalışıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.