MARKEM-IMAJE FİBER LAZER F500

Markem-Imaje resmi distribütörü Tekomark Kodlama Sistemleri A.Ş’nin içecek sektörüne sarf malzemesi gerektirmeyen çözümü, Markem-Imaje Fiber Lazer F500 modeli ile tanışmaya hazırlanın…

 

 

Hem sarf maliyetlerinizi sıfırlamak hem de ultra hızlı uygulamalarda kalıcı ve okunaklı markalama sonuçları elde etmek istiyorsanız, doğru yerdesiniz…
Markem-Imaje Fiber Lazer F500 modeli hızlı içecek hatlarına özel olarak tasarlandı. IP55 koruma seviyesine sahip cihazla tozlu ya da nemli ortamlarda tereddütsüz uygulama yapabilirsiniz. 100 bin saat hatasız çalışan lazer kaynağı ile bakım maliyetlerinizi de azaltın, sarf tasarrufuna ek olarak bakımdan da tasarruf edin!


Markem-Imaje 50 watt Fiber Lazer cihazımız F500 ile dakikada 640 metreye, ya da 1750 adet teneke kutuya kadar markalama yapabilirsiniz. Geniş dokunmatik ekranı ile cihazınızı kolayca yönetebilir, F500’ün kullanıcı dostu arayüzü ile zamandan da tasarruf edebilirsiniz.

 


25 Yıllık Deneyimin Ürünü; Tekomark Kodlama Sistemleri A.Ş.
Sektördeki 25 yıllık tecrübesini Tekomark Kodlama Sistemleri A.Ş. ile taçlandıran İbrahim AYDEMİR, Aralık ayında Fransa’da dünya lideri marka Markem-Imaje ile gıda, içecek ve tütün sektörleri için Türkiye resmi distribütörlüğü antlaşmasını imzalayarak, Ocak 2022’den itibaren sektördeki çalışmalarına başladı. Markem-Imaje ile çalışma nedenini, “Dünyada kodlama-markalama alanında dünya lideri markanın Türkiye’de daha çok büyüme isteği” olarak açıklayan Tekomark Kodlama Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü İbrahim AYDEMİR, “Biz şu an için yalnızca gıda, içecek ve tütün sektöründeki müşterilerimize hitap edeceğiz. Onlara sektörlerine uygun yeni çözümler ve tasarruf içeren makineler sunacağız” dedi.


AYDEMİR ayrıca, “Kodlama sırasında kullanılan birçok cihazda mürekkep ve solvent kullanımı hep zorluk yaratmıştır. Gerek kimyasal atık yaratan gerek ithalat süreçleri konusunda süreçleri zorlaştıran mürekkep gereksinimi duyan cihazların aksine lazer cihazlarımızla sektörde fark yaratmayı hedefliyoruz. Hem çevre kirliliğini önlemek hem sarf kaynaklı maliyetleri sıfırlamak hem de ithalat sürecinde yaşanan zorlukları ortadan kaldırmak ve daha kaliteli ve kalıcı kodlama sonuçları elde etmek adına hedefimiz dünyada yaygın olan lazer markalama teknolojisi kullanımını Türkiye’de de yaygınlaştırmak…. Bu sayede müşterilerimiz hem çevre ve kullanıcı dostu markalama yapma olanağı bulacak, hem sarf maliyetinden kurtulacak hem de hiçbir koşulda silinme ihtimali olmayan markalama sonuçları elde edecekler..." dedi ve ek olarak, özellikle içecek sektöründe yüksek hızlarda markalama yapabilen lazer cihazların sektörel ihtiyaçlara cevap verdiğini, müşterilerin lazer cihazlardan çok memnun olduğunu belirtti.