MİMPACK AMBALAJ, SEKTÖRDEKİ YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

2008 yılından itibaren shrink makinesi imalatı yaparak alanında uzman bir ekibe sahip olan ve 2013 yılında yeni ve yenilikçi kurumsal yapısını oluşturarak kurulan Mimpack Ambalaj Sistemleri ve Ekipmanları, bütün sektörlerde firmanın ve üretim hatlarının ihtiyacını belirleyip, bu ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde tam otomatik, orta ve ya yüksek kapasiteli paketleme çözümleri üretebiliyor.


Mimpack, ürün ve sistem tasarımının ve üretiminin tamamını, bilgisayar ortamında 3D, gerçek zamanlı olarak tasarlayarak analizlerini kendi bünyesinde gerçekleştiriyor. Bu sayede ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayan firma, TÜBİTAK destekli, AR-GE ve ÜR-GE çalışmalarına verdiği önemle, “Profesyonel Tasarım, Kaliteli İşçilik ve Yüksek Verim” prensiplerini, üretim faaliyetlerindeki başlangıç noktası kabul ediyor ve her geçen gün teknolojisini ve ürün gamını geliştirmeyi sürdürüyor. Mimpack Ambalaj Sistemleri ve Ekipmanları, gelişen Türk makine segmentinde markalaşmaya başlamış bir teknoloji firması olarak hizmet veriyor.


Müşteri ve çözüm odaklı hizmeti prensip edinen firma, ürettiği Avrupa standartlarındaki (CE normları) makineleri ile hem iç hem de dış piyasada adından sıkça söz ettiriyor. Yenilikçi ve yüksek motivasyonlu ekipleri ile ileri teknoloji ürünlerini, hızlı, kaliteli, güvenilir ve aynı zamanda ekonomik olarak müşterilerine sunan Mimpack, müşterilerinin özel ürünlerine ve isteklerine uygun sorunsuz çözüm projeler sunarak, kısa bir süre içinde sektörün en önde gelen firmaları arasında yer almış bulunuyor.


Shrink ambalaj makineleri sektöründe tecrübe sahibi olan üretim, proje, satış ve satış sonrası destek ekibi ile faaliyetlerini sürdüren Mimpack Ambalaj Sistemleri ve Ekipmanları; sektöründeki en iyi kalite/fiyat endeksini elinde tutarak, içecek sektöründe 65.000 şişe/saate kadar yüksek paketleme sistemlerinin tasarımı ve üretimini yapıyor. Mimpack Ailesi; verimlilik, güvenilirlik, esneklik, enerji tasarrufu açılarından müşterilerinin isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılayacak kapasitede yenilikçi çözümler üreterek, tüm dünyadaki müşterilerine sunuyor.


Profesyonel mühendis ve imalat kadrosu ile özel ürünlere ve isteklere uygun, sorunsuz paketleme çözümlerini yüksek verimlilikle sunan firma, ikincil paketlemede lider, shrinkte öncü firmalar arasında yer alıyor.
• Türkiye’nin ilk Overlap Film Sarma Sistemi. 
• Türkiye’nin ilk 45 paket/dakika Shrink Makinesi.
• Türkiye’nin ilk 80 paket/dakika Shrink Makinesi.
• İlk yüksek kapasite Düz Karton Beslemeli Shrink Makinesi.
• İlk yüksek kapasite Karton Katlamalı Shrink Makinesi.
• Firmaya ve ürüne özel, hatta ve hıza uygun; yüksek teknoloji makineler.