PÜRSU, LEZZETİNDEN SONRA AMBALAJIYLA DA ÖDÜL ALDI

Koç Topluluğu markalarından Pürsu, Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) tarafından düzenlenen “Worldstar Global Packaging Awards”tan da ödülle döndü. Bir süre önce dünyaca ünlü şef ve tadım uzmanlarının oluşturduğu, “The International Taste and Quality Institute” kör tadım testlerinde “Üstün Lezzet Ödülü”ne layık görülen Pürsu, “Worldstar Global Packaging Awards”ta “İçecek Kategorisinde” en iyi ambalaj tasarımı ödülünün sahibi oldu.

 

Türkiye’nin en güvenilir doğal kaynaklarından, hijyenik koşullarda el değmeden ürettiği suları, 2011 yılından bu yana tüketiciyle buluşturan Pürsu, eşsiz lezzetini şık ambalajına verilen ödülle taçlandırdı.


Pürsu, cam şişe ailesi ürün ambalajı tasarımlarıyla WPO (Dünya Ambalaj Örgütü) tarafından düzenlenen “Worldstar Global Packaging Awards”da “Worldstar 2021 Ambalaj Ödülü”nün sahibi oldu. Yarışmaya Türkiye’den sadece Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen “Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması 2020”de ödül alan markalar başvuru yapabildi. Bu doğrultuda, yarışmada Türkiye’yi temsil eden Pürsu, yeni cam şişe ambalaj tasarımlarıyla içecek kategorisinde “Worldstar 2021 Ambalaj Ödülü”nü almaya hak kazandı. 


Pürsu, bir süre önce şefler ve içecek tadım uzmanlarının oluşturduğu dünyaca ünlü, “The International Taste and Quality Institute” (iTQi) (Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü) kör tadım testlerinde de “Üstün Lezzet Ödülü”ne layık görülmüştü. Lezzetini dünyaca ünlü uzmanların tescil ettiği Pürsu, Worldstar 2021 Ambalaj Ödülü’yle de ambalaj ve tasarım uzmanlarının onayını alarak, tüketicisine en kaliteli ürünü en kaliteli ambalajla sunmaya devam ediyor.