ZAFER MEŞRUBAT, YENİ YATIRIMLARIYLA PAZAR PAYINI ARTIRMAYI HEDEFLİYOR

Ülkemizin en köklü meşrubat firmalarından biri olan Zafer Meşrubat ve Gıda Sanayi, 1934 yılında Mustafa Lütfi Özdemir tarafından kuruldu. Denizli’de “Yeşil Denizli Zafer Gazozhanesi” adı altında gazoz üretimine başlayan firma, 1992 yılından beri Denizli Zeytinköy’deki yeni tesislerinde Mustafa Lütfi beyin oğlu Muammer Özdemir tarafından yönetilirken, birkaç yıl önce yönetim Muammer beyin oğlu Yavuz Özdemir’e geçti.


Zafer Meşrubat, 80 yılı aşan çalışma hayatında tüketicilerine kaliteyi ve hiç değişmeyen orijinal tadı sunmayı sürdürüyor. Bu kaliteyi koruyabilmek için kaliteli hammaddeleri son teknolojiyi kullanarak, en hijyen koşullarda işleyen ve şişeleyen firma, sade gazoz ve mandalina aromalı gazoz çeşitleriyle sektördeki konumunu koruyor. 


Tüketicilerin yıllardır “gazoz” değil “Zafer” adıyla istedikleri bu efsane tadı korumak adına, üretim hala yüzde yüz gerçek şekerden yapılıyor.


2017 yılında yaptığı yatırımlarla yeni dolum hatları devreye giren firmanın kapasite artışı da oldu. Zafer Meşrubat 2018 yılında sektördeki payını artırmayı ve yeni pazarlar bulmayı hedefliyor.