ŞAŞAL SU ÜRETİME BAŞLADI

Değerli sektör danışanımız Faik KARADENİZ’in danışmanlığını üstlendiği Şaşal Su, Menderes/İzmir adresindeki tesisinde üretime başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzdoğa A.Ş.'nin komple yenilediği ve işletmecisi olduğu Şaşal Su Fabrikası’nda cam ve PET şişe Şaşal Suyu şişelenerek satışa sunulacak.


Türkiye’nin en eski ve ilk PET su markası Şaşal ile yeniden buluşuluyor...

Şaşal Su Fabrikası’nda cam şişeleme ve PET şişeleme üniteleri bulunuyor. Kapsamlı bir restorasyonun yapıldığı tesiste, el değmeden üretim yapılmasını sağlayacak son yüksek teknolojiye sahip makineler yer alıyor. Tesisin içerisinde bulunan laboratuvarda ise kalite standartlarına uygun aralıklarla sudan numune alınarak, düzenli olarak analizler yapılıyor. Şaşal Su kaynağının saniyede 4 litrelik kısmıyla, ilk etapta ayda 750 ml ve 330 ml depozitosuz cam şişe ve 5 litre PET su üretimi yapılacak. 0,5 litre ve 1,5 litre PET şişe dolumu ise çok kısa zaman içerisinde gerçekleşecek.

 

     
“Yakında Raflarda…”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in açılışını yaptığı, İzmir Büyükşehir şirketi İzdoğa A.Ş. tarafından yeniden faaliyete geçirilen Menderes'teki Şaşal Su Fabrikası, tüketicisi ile yeniden buluştu. Tesisteki eski fabrika binaları da yenilenerek, son teknolojiyle donatılmış cam şişe dolumuna ve 5 litrelik PET şişe deneme üretimine başlanıldı. Tesisin kurulumunda danışmanlık yapan Sektör Danışmanı Faik Karadeniz, tesiste bulunan tüm ünitelerin sağlık ve hijyen açısından en yüksek standartlara sahip olduğunu ve tesisin son teknoloji ile donatıldığını belirtti.